"Ψηφιακές εφαρμογές και εργαλεία στη διδακτική των εικαστικών" Σχ.Έτος 2013-2014

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 6 εβδομάδες. Το εκπαιδευτικό υλικό αποτελείται από περιεχόμενο, εισαγωγικό κείμενο και εργασίες οργανωμένες σε (6) ενότητες τις οποίες οι εκπαιδευόμενοι έχουν στη διάθεσή τους για μελέτη και επεξεργασία (μια ενότητα ανά εβδομάδα).

Παρουσίαση εδώ 
Στόχοι εδώ

Πρόσκληση  εδώ
Υποβολή αίτησης συμμετοχής   εδώ  υποβολή από 24/02/2014 έως 1/03/2014 και ώρα 17:00 
Πριν την υποβολή ενημερωθείτε απο την καρτέλα περιγραφή


Κατάσταση ονομάτων συμμετεχόντων εδώ             Αναλυτικά οι αιτήσεις εδώ  
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να παρακολουθούν το e mail τους 
Ημερομηνίες  έναρξης και λήξης σεμιναρίου: 3/03/2014 -  14/04/2014 
________________________________________________________  

Αγαπητοί συνάδελφοι
Για άλλη μία χρονιά θα βρεθούμε μαζί στο σεμινάριο αυτό που  υλοποιείται με την πρωτοβουλία και την εθελοντική προσφορά των καθηγητών-συντελεστών κ.κ. Α. Κωστόπουλο και Ι. Κάτσενο. Για τις προσεχείς 6 εβδομάδες θα σας  βοηθήσουν βήμα βήμα σε κάθε δραστηριότητα και θα παρακολουθούν την πρόοδό σας .
Η συμμετοχή σας υπήρξε αθρόα και αυτό θέτει επιτακτικά το ζήτημα της ανάγκης για επιμόρφωση του κλάδου μας στις ΤΠΕ γενικά, και στην ένταξη του κλάδου μας στην επιμόρφωση β΄επιπέδου ειδικά.
Στο πλαίσιο των σεμιναρίων  θα δοθεί έμφαση στην εξοικείωσή σας όχι μόνο με τα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας, αλλά και στη δημιουργία κουίζ, σταυρολέξων και άλλων δημιουργικών εργαλείων, τα οποία θα σας ζητηθεί να εντάξετε στο πρόγραμμα σπουδών σας, με φύλλα εργασίας.
Επίσης θα δοθεί έμφαση στην εξοικείωσή σας με ό,τι ψηφιακά έχει αναρτηθεί στο ψηφιακό σχολείο, όπως βιβλία μαθητή, εμπλουτισμένο βιβλίο μαθητή και άλλες δράσεις.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους συντελεστές-εκπαιδευτικούς  κ.κ. Α. Κωστόπουλο για το σχεδιασμό  και τη δημιουργία  της δραστηριότητας και Ι. Κάτσενο για την υποστήριξη του συστήματος της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, οι οποίοι για άλλη μία φορά εθελοντικά αποφάσισαν να διαθέσουν χρόνο από το χρόνο τους, παράλληλα με όλες τις άλλες τους υποχρεώσεις.
 
Εύχομαι στους επιλεγέντες συναδέλφους καλή και εποικοδομητική συν-εργασία.
 
Η Σχολική Σύμβουλος
Καθηγητών Εικαστικών μαθημάτων
΄ΟλγαΖιρώ 


 .